تقویت سلامت متابولیک با فلفل قرمز
کپسایسین ترکیب شیمیایی است که در فلفل قرمز یافت می شود این ترکیب باعث کاهش اشتها و کالری دریافتی شده و کمک می کند به تقویت کاهش وزن از طریق ترشح سرتونین که هورمونی ضد اشتها به شمار می آید.
تحقیق مروری انجام شده توسط مارک مک کارتی و همکارانش به این جمع بندی رسید که کپسایسین دارای آثار مثبتی بر آترواسکلروسیس (نوعی از بیماری عروق خونی) است، همچنین روی دیابت بیماری کبد چرب ، بزرگی قلب ، فشار خون بالا و ریسک سکته تاثیر مثبتی دارد . کپسایسین مکملی مناسب برای ارتقای سلامت متابولیک تشخیص داده شده است.