آب چغندر استقامت را بالا می برد
آب چغندر باعث بهبود ظرفیت استقامتی می شود انتقال اکسیژن را تقویت می کند و کار قلب را در طول تمرین کاهش می دهد بر اساس مطالعه انجام شده از سوی محققان در دانشگاه کالیفرنیا در تحقیق مذکور تعدادی از مردان سنین 18 تا 20 سال با آب چغندر یا آب چغندری که نیترات آن گرفته شده بود برای 15 روز تغذیه شدند مصرف آب چغندر (طبیعی ) باعث دو برابر شدن سطح نیتریک اکسید خون شد ، که ترکیب شیمیایی اساسی برای کنترل جریان خون است .
آب چغندر باعث کاهش فشار خون ، متوسط فشار خون سرخرگی و مقاومت پیرامونی در طول تمرین و استراحت شد . همچنین سطح فشار وارد شده بر قلب را در طول تمرین کاهش داد .
آب چغندر مکمل مهمی برای بهبود سلامت قلبی عروقی و ارتقاء ظرفیت استقامتی است . محققان در مطالعات دیگری هم دریافتند که تنها یک لیوان آب چغندر باعث بهبود عملکرد در ورزشکاران رشته کایاک و دوچرخه سواران شد .