خطرناک تر از شکر !!!
( تعداد بازدید : 2642 )
کارشناسان طی تحقیقات انجام شده افراد را به مراقبت از مصرف محصولات مصنوعی و کارخانه ای هشدار داده اند. مشاهدات حاکی از آن بوده که شکر همیشه در فرم دانه های سفیدی که برای شیرین کردن چای ، دسر و دیگر مواد استفاده میکنید نیست ، بلکه شکر استفاده شده در انواع محصولات که ممکن است از وجود آن ها آگاه نباشید میتواند بیش از نوع ساده آن مضر باشد. دانشمندان دریافتند مخلوط فروکتوز و گلوکزی که در شربت های شیرین کننده در مواد تولیدی استفاده میشود بیش از نوع اصلی شکر سمی و مضر است. ممکن است محصولاتی که به ظاهر کم کالری و رژیمی هستند را تهیه و توجه چندانی به میزان مصرف تان نکنید، اما دقت داشته باشید که برچسب این گونه مواد را حتما کنترل نمایید .
تاریخ :
۱۳۹۵/۰۲/۳۰