پروتئین های «کازئین» و «وی» دو مکملی هستند که در مجموعه وسایل همه بدنسازان سطح مسابقه ای پیدا می شوند.کازئین یک محصول با سرعت آزاد سازی کم است که برای استفاده در شب ایده آل است . در حالی که وی یک
مکمل بدنسازی با عملکرد سریع است و این باعث می شود تا برای مصرف بعد از تمرین صبح زود و در دفعات متعدد در طول روز ایده آل باشد . اگر بخواهیم به صورت ساده بگوییم وی معمولا برای ساختن عضله مصرف می شود ولی کازئین را برای جلوگیری از تخریب عضله ها مصرف می کنند.
برآورده شدن خواسته ها
نوع جدیدی از
پروتئین وی وارد بازار شده است که همه خواسته ها را برآورده می کند. پروتئین وی مایسلار راه مناسبی را به ورزشکاران ارائه می کند تا سرعت هضم وی را فقط تا حد ی آهسته تر کنند که همچنان بتوانند از فواید آنابولیک آن بهره ببرند و به صورت همزمان از فواید اثر «آبیاری قطره ای» با آمینو اسید ها که در پروتئین کازئین وجود دارد هم استفاده کنند . این مکمل که به عنوان اولین
پروتئین 100 درصد وی با آزاد سازی مداوم شناخته شده است ، محصول جدید است که برا ی بدنسازی طراحی شده که به دنبال حجم و قدرت عضلانی بیشتر و عملکرد ورزشی بهتر در باشگاه هستند مخترعان این نوع وی، یک نوع ترکیب پروتئینی را پیدا کرده اند که آزاد سازی آهسته ای از آمینو اسید ها را در اختیار بدن قرار می دهد تا باعث تحریک در تولید پروتئین عضلانی کاهش تخریب عضلات و بهبود حجم عضلانی شود ممکن است که این محصول با این ویژگی ها روش مصرف پروتئین وی توسط ورزشکاران را برای همیشه تغییر دهد .
قدرت وی
استفاده از کلمه سریع درمورد وی به میزان زمانی اشاره دارد که پروتئین بصورت کامل در چرخه سوخت وساز بدن قرار بگیرد یا به عبارت دیگر هضم و جذب شود این خاصیت به این معنی است که استفاده از یک مکمل وی میزان آمینو اسید های موجود در جریان خون را به سرعت بالا می برد و با آمینو اسیدهای زنجیره ای (BCAA) و آمینو اسید های ضروری ( EAA ) زیادی که دارد ، مخصوصا به خاطر آمینو اسید لوسین که اثرات آنابولیک (بافت ساز) بسیار بالایی دارد باعث تولید پروتئین عضلانی بیشتری می شود و رشد و ترمیم عضلانی را بهبود می دهد در نتیجه به همین خاطر از نظر بسیاری از افراد در دنیای مکمل ها به عنوان پروتئین طلایی شناخته می شود
مزیت کازئین
ولی از طرف دیگر کازئین با سرعت خیلی آهسته تری نسبت به وی هضم می شود به همین خاطر مجموعه آمینو اسید هایش را در بازه زمانی طولانی تر آزاد می کند و آن ها را شبیه به یک «آبیاری قطره ای » منظم به جریان خون وارد می کند به همین خاطر این پروتیئن همیشه برای بدنسازان که می خواهند از یک راه ساده با تخریب عضلات که در شب اتفاق می افتد مبارزه کنند یا در بین وعده های غذایی شان فاصله زیادی وجود دارد گزینه خوبی بوده است ولی به هر حال این محصول پروتئینی نسبت به وی از میزان لوسین کمتری برخوردار است که یعنی برای اینکه بدنسازان سطح مسابقه بتوانند هر دو را با هم داشته باشند باید هر دوی این پروتئین ها را در سبد کالایش نگه می داشتند .
تلفیق دو خاصیت
برای به دست آوردن تعادلی در این میان پروتئین وی مایسلار (ریزواره) با استفاه از فناوری پیشرفته ای به نام «بسپارش» ساخته شده است که ذره های پروتئین را دو برابر نمونه معمولی پروتئین وی می کند این تغییر باعث می شود تا این پروتئین هم مثل کازئین سرعت هضم آهسته تری داشته باشد و همچنان هم فواید تغذیه ای یک پروتئین وی سنتی را حفظ کند .
اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم ، پروتئین وی ریز واره ای که از یک پروتئین وی با کیفیت تولید شده باشد حاوی میزان زیادی از لوسین و BACC هاست و به علاوه سرعت هضم آهسته تری هم دارد یک پیمانه وی مایسلار باید به صورت میانگین حدود 3 گرم لوسین و 6 گرم BCAA داشته باشد این میزان بالای لوسین به این معنی است که این پروتئین می تواند تولید پروتئین عضلانی را بیشتر تحریک کند و در کل امکانات آنابولیک بیشتری را در مدت زمان طولانی تری فراهم می کند .